ÖRNEK DEMO'DUR. SATIN ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ.
  • slayt

Sayın üyelerimiz derneğimize katkılarınızı bekliyoruz.

Hafta sonu gezi düzenlenecektir tüm üyelerimizi bekliyoruz.

Mehmet Demir vefat etmiştir ailesine sabır yakınlarına başsağlığı dileriz.

Önümüzdeki hafta Ahmet oğlu Mert Yılmaz evlenecektir tüm hemşerilerimizi düğüne bekleriz.

İstanbul Hava Durumu
Anket
Döviz Bilgieri
Merkez Bankası Döviz Kuru
  ALIŞ   SATIŞ
USD 32,4551   32,5136
EURO 34,6559   34,7183
Özlü Sözler
Derya büyüktür herkes kabı kadar alır
Son Ziyaretçi Yorumları
Akın Sezer
Saygı değer dernek yöneticileri ve hemşerilerim yaklaşan yeni yılınızı kutlar, yeni yıl Kırşehirin kaderini kırarak göç veren bir il değil kendi kendine yeten, eğitimde geleceğine güvenle bakan bir il statüsünde görmek dileğiyle tüm Kırşehirlilerin yeni yıllarını kutlar saygılar sunarım

Ersoy Gezer
Sayın başkanım ve değerli üyeler çalışmalarınızda başarılar dilerim bir kırşehirli sanatçınız olarak yanınızda oldugumu belirtir tüm kırşehirli hemşerilerime sevgi ve saygılar sunarım

Gürsel Tekin
Siteniz çok güzel olmuş emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.

Tüm ziyaretçi yorumları için tıklayınız.
Faaliyetlerimiz

1- 140 üyemizle agaç dikme faaliyetini gerçeklestirdik.

2- Ramazan ayi içerisinde degerli isverenlerimiz ve siz bazi üyelerimizin bagislari ile Ankara da bulunan ihtiyaç sahibi 35 kisiye erzak yardiminda bulunulmustur.

3- Boztepe ve Köylerinde ikamet edip çesitli illerde üniversitede okuyan ihtiyaç sahibi 5 ögrencimize, degerli isverenlerimizin yardimi ile para yardiminda bulunulmustur.

4- Dernek üyelerimizin tüm bilgileri bilgisayara yüklenmis olup, Üye ve Aile Bireylerinin ihtiyaç duyduklari kan ihtiyaci, dügün ve vefat duyurma islemleri cep telefonu mesaji ile saglanmistir.

5- Dernegimiz adina Garanti Bankasi na hesap açtirilmis olup üyelerimiz aidat ve bagislarini bu hesaba yapmalari saglanmistir.

6- Üye sayimizi çogaltilmasi çalismalari yapilmis ve üye sayimiz 76 kisiye çikarilmistir.

7- Nisan ayi içersinde Dernek ve Yönetim Kurulu Üyelerinin katkilari ile Akdere camiinde yemekli mevlit okutulmustur.

8- Dernek üyelerimizin ve degerli isverenlerimizin maddi ve manevi katkilari ile ilçemizde bulunan ihtiyaç sahibi 52 kisiye erzak yardiminda bulunulmustur.

9- Köylerimizde ikamet edip çesitli illerde üniversitede okuyan ihtiyaç sahibi 5 ögrencimize, dernek ve degerli isverenlerimizin yardimi ile Ögretim Yardimi adi altinda para yardiminda bulunulmustur.

10-Cep Telefonundan kisa mesaj yolu ile 227 hemserimize ulasilmis ve haberlesme saglanmistir.

11-27.04.2016 tarihinde genel kurulumuz yapilmistir. Cenaze hizmetleri Yönetmeligi hazirlanmis olup genel kurulun onayi ile yürürlüge konulmustur.

12-Hemserilerimizin aidat ve bagislarini her semtten ödemeleri için .... Posta Çeki Hesabi açilmistir.

13-Haberlesmelerin kisa mesaj yolu ile daha modern bir sekilde yapilmasi saglanmis olup 25.06.2016 itibari ile 360 hemserimize en kisa sürede mesaj yolu ile ulasilmistir.

14-Üye sayimizi 31.12.2023  itibari ile 389 ulasilmistir.

15-Her yil oldugu gibi bu yilda Ramazan ayi öncesi Akdere'de mevlit okutulmus ve Isverenlerimizin yardimlari ile Hanönü ve Köylerinde yasan 82 ihtiyaç sahibi hemserilerimize erzak ve boztepe de yasayip gurbette okuyan 10 ögrencimize Okuma Yardiminda bulunulmustur.

16-Cenaze Hizmetlerimiz bu senede 3 hemserimize hizmet verilmistir.
Aidat Borcu Sorgulama

© Copyright 2024  V4.4 Tüm Hakları Saklıdır.

Hazır Dernek Sitesi