ÖRNEK DEMO'DUR. SATIN ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ.
  • slayt

Sayın üyelerimiz derneğimize katkılarınızı bekliyoruz.

Hafta sonu gezi düzenlenecektir tüm üyelerimizi bekliyoruz.

Mehmet Demir vefat etmiştir ailesine sabır yakınlarına başsağlığı dileriz.

Önümüzdeki hafta Ahmet oğlu Mert Yılmaz evlenecektir tüm hemşerilerimizi düğüne bekleriz.

İstanbul Hava Durumu
Anket
Döviz Bilgieri
Merkez Bankası Döviz Kuru
  ALIŞ   SATIŞ
USD 32,5000   32,5586
EURO 34,6207   34,6830
Özlü Sözler
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez. (Montaigne)
Son Ziyaretçi Yorumları
Akın Sezer
Saygı değer dernek yöneticileri ve hemşerilerim yaklaşan yeni yılınızı kutlar, yeni yıl Kırşehirin kaderini kırarak göç veren bir il değil kendi kendine yeten, eğitimde geleceğine güvenle bakan bir il statüsünde görmek dileğiyle tüm Kırşehirlilerin yeni yıllarını kutlar saygılar sunarım

Ersoy Gezer
Sayın başkanım ve değerli üyeler çalışmalarınızda başarılar dilerim bir kırşehirli sanatçınız olarak yanınızda oldugumu belirtir tüm kırşehirli hemşerilerime sevgi ve saygılar sunarım

Gürsel Tekin
Siteniz çok güzel olmuş emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.

Tüm ziyaretçi yorumları için tıklayınız.
SANATA DAİR NE VARSA GÜZEL

Sanat deyince akla ister istemez güzel olan her şey geliyor.  Birisi bana sanat nedir diye sorsa insanın iç dünyasının güzelliğinin dışa vurumu sanatın en kestirme ifadesidir derim.  İnsanoğlu bu dışa vurum için kimi zaman yazıyı, kimi zaman resmi, müziği, heykeli, kimi zamanda tiyatro ve diğer yöntemleri kullanılır. Hangisi etkilidir diye sorulsa ona yanıt vermekte zorlanırım çünkü sanatta beğeni kişiye göre değişir. Fakat  tiyatro bende ve görebildiğim kadarıyla çoğu kişide önemli bir yer tutuyor.

Eğer çoğu kişi benim  gibi düşünüyor olmasaydı binlerce yıldan bu yanatiyatro yapılmaz ve geliştirilmezdi düşünün bir kez antik çağda bir bin zorlukla yaşamını sürdüren insanlara bin bir zorlukla yüzlerce anfi tiyatro yaptıramazdınız.

Bütün sanat dalları insanın eğitiminde ve gelişiminde önemli yer tutuyor fakat birebir iletişim kurulabilen hatta eğittiğiniz kişiyle birebir göz teması kurabildiğiniz tiyatro hepsinden etkilidir.  Eğer öyle olmasaydı ulu önder Atatürk te diğer önemli devlet adamlarının izlediği yolu izlemez ve madem toplumu olumlu yönde değiştireceksek sanata önem vermeliyiz diye düşünmezdi.

Gerçektende tiyatrohepimizin gelişiminde önemli yer tutuyor ve izlediğimiz her tiyatro eseri farkında olmasakta bizi güzel yerlere taşıyor. Düşünün bir kez her sanat dalı önemli ama en önemli olan tiyatro olsa gerek ki her yıl 27 mart dünya tiyatrolar günü olarak kutlanıyor. Bireyin gelişmesi için daha çok tiyatro diyor ve herkesin dünya tiyatrolar gününü kutluyor saygılar sunuyorum.

ÇETİN ARPA

3.141.24.134

Sema Demir

Maallesef sanat ve sanatçı destekten yoksun, ileri ülkeler sanatı hep desteklemekteler.

Ali Poyraz

Atatürk boşa dememiş Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Aidat Borcu Sorgulama

© Copyright 2024  V4.4 Tüm Hakları Saklıdır.

Hazır Dernek Sitesi