ÖRNEK DEMO'DUR. SATIN ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ.
  • slayt

Sayın üyelerimiz derneğimize katkılarınızı bekliyoruz.

Hafta sonu gezi düzenlenecektir tüm üyelerimizi bekliyoruz.

Mehmet Demir vefat etmiştir ailesine sabır yakınlarına başsağlığı dileriz.

Önümüzdeki hafta Ahmet oğlu Mert Yılmaz evlenecektir tüm hemşerilerimizi düğüne bekleriz.

İstanbul Hava Durumu
Anket
Döviz Bilgieri
Merkez Bankası Döviz Kuru
  ALIŞ   SATIŞ
USD 32,4551   32,5136
EURO 34,6559   34,7183
Özlü Sözler
Hiçbir şey ayağınıza gelmez; en azından iyi olan hiçbirşey. Herşeyi gidip almanız gerekir.
Son Ziyaretçi Yorumları
Akın Sezer
Saygı değer dernek yöneticileri ve hemşerilerim yaklaşan yeni yılınızı kutlar, yeni yıl Kırşehirin kaderini kırarak göç veren bir il değil kendi kendine yeten, eğitimde geleceğine güvenle bakan bir il statüsünde görmek dileğiyle tüm Kırşehirlilerin yeni yıllarını kutlar saygılar sunarım

Ersoy Gezer
Sayın başkanım ve değerli üyeler çalışmalarınızda başarılar dilerim bir kırşehirli sanatçınız olarak yanınızda oldugumu belirtir tüm kırşehirli hemşerilerime sevgi ve saygılar sunarım

Gürsel Tekin
Siteniz çok güzel olmuş emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.

Tüm ziyaretçi yorumları için tıklayınız.
SANATÇILARIMIZ

Gelişmişliğin  en  önemli   kriterlerinden  biride  ulusal ve  evrensel  kültüre yaptığınız  katkıdır. Yöremizin   kültürel  açıdan  anlatı  geleneğine  mensup olması ulusal kültüre önemli katkı  potansiyeli  taşımaktadır. Son yıllarda  yaşanan göç  olgusu  sebebiyle ekonomik  siyasi  iktisadi  açıdan  olduğu  gibi  kültürel  açıdan da  yeterince  gelişememiştir.

Oysa cumhuriyetin  ilk   yıllarından  itibaren  köy  enstitülerinin etkisiyle de dursun  akçam  Ümit  kaftancıoğlu gibi  değerlerimiz sayesinde  aşık  şenlik  aşık  zülali  gibi  kültür  aktarıcısı  anlatıcıların yaşattıkları  orta  Asya dan  beri  gelen  anlatı  geleneği yazılı  kültüre  Dönüşmeye  başlamış ulusal  ve  evrensel   kültüre  önemli  katkılar  yapmıştır..

Kültürümüzü  yazılı  hale  getirmek  ve  yaşatmak  gelecek  kuşaklara  aktarmak  sorumluluğu hepimize  ait  olmalıdır.

Bu  sebeple  İstanbul  Ardahan  derneği  olarak .yeni  bir  çalışma  yapıp yöremiz  kültürüne  katkıda  bulunan yazar  şair ozan ve  sanatçılarımızı tanıtan  linkleri  sitemize  koyduk böylece haklarında  birinci  elden  bilgiye ve onlarla  iletişim  olanaklarına  kavuşacak ürettikleri  eserleri  edinip hem  onları  yeni  yaratılar  konusunda  cesaretlendirip  hem de bireysel  olarak  kültürümüze  sahip  çıkıp  katkı  sunmuş  olacaksınız.

ATALAY DEMİRCİ

3.138.122.4

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Aidat Borcu Sorgulama

© Copyright 2024  V4.4 Tüm Hakları Saklıdır.

Hazır Dernek Sitesi