ÖRNEK DEMO'DUR. SATIN ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ.
  • slayt

Sayın üyelerimiz derneğimize katkılarınızı bekliyoruz.

Hafta sonu gezi düzenlenecektir tüm üyelerimizi bekliyoruz.

Mehmet Demir vefat etmiştir ailesine sabır yakınlarına başsağlığı dileriz.

Önümüzdeki hafta Ahmet oğlu Mert Yılmaz evlenecektir tüm hemşerilerimizi düğüne bekleriz.

İstanbul Hava Durumu
Anket
Döviz Bilgieri
Merkez Bankası Döviz Kuru
  ALIŞ   SATIŞ
USD 32,4626   32,5211
EURO 34,5266   34,5888
Özlü Sözler
Derya büyüktür herkes kabı kadar alır
Son Ziyaretçi Yorumları
Akın Sezer
Saygı değer dernek yöneticileri ve hemşerilerim yaklaşan yeni yılınızı kutlar, yeni yıl Kırşehirin kaderini kırarak göç veren bir il değil kendi kendine yeten, eğitimde geleceğine güvenle bakan bir il statüsünde görmek dileğiyle tüm Kırşehirlilerin yeni yıllarını kutlar saygılar sunarım

Ersoy Gezer
Sayın başkanım ve değerli üyeler çalışmalarınızda başarılar dilerim bir kırşehirli sanatçınız olarak yanınızda oldugumu belirtir tüm kırşehirli hemşerilerime sevgi ve saygılar sunarım

Gürsel Tekin
Siteniz çok güzel olmuş emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.

Tüm ziyaretçi yorumları için tıklayınız.
KISITLI IMKAN VE INSANLA 3000 AGAÇ DIKILDI

Herkesin bildigi gibi bizim köyümüz de zamaninda çok göç vermis, simdilerde büyük sehirlerde çocuklarimiz  evlenip aile kuruyorlar, köyle baglari bir sekilde devam ediyor, iste bizim görevimiz burada basliyor.
Baba, çocuk, torun hep beraber el ele verip ata yurdu olan köyümüzü köyde yasayanlarla birlikte tamamen yok olmaktan kurtarmaktir eminim bunun için her ferdin yapacagi bir seyler muhakka vardir. Mesela yol boy 300 fidan dikildi. Hemen ardindan su deposunun devamina, Çasak Yusuf dedeye, eski sigir aregi dedigimiz yere ve kis düstüye 3000 adet agaç dikildi. Agaçlar muhtar ve bazi arkadaslarimizin gayretleri ile ücretsiz temin edildi. Mademki köyümüz için bukadar agaç temin edilmis bizde gidelim katkimiz olsun bir agacin ucundan tutalim,ya da gidecek zamanim yok maddi yardimda bulunayim yapilanlara merhem olsun dememiz gerekirdi.

3.135.205.146

Murat Yakta

Köyümüz çok kurak böyle girişimler bir nebze yeşilendirecek köyümüzü daha güzel hale getirecek.

Cemile Yakın

Dernek yönetiminin duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ederim.